Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΜΑΣ

acrylic art 3d logo

    Η ΜΑΡΚΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. είναι μια καταξιωμένη και δυναμικά εξελισσόμενη εταιρία με επιτυχημένη δραστηριότητα τόσο στο χώρο των διαφημιστικών κατασκευών όσο και στο χώρο των τεχνικών κατασκευών. Δημιουργήθηκε το 1989 από στελέχη με μεγάλη εμπειρία στο και σήμερα είναι μια κορυφαία μονάδα παραγωγής με συνεχή ανάπτυξη. Δραστηριοποιείται στη βιομηχανική παραγωγή κατασκευών προώθησης προϊόντων, σε ειδικές τεχνικές κατασκευές καταστημάτων, εκθεσιακών περιπτέρων, μουσείων και χώρων τέχνης.
 
    Με γνώμονα τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τις αγοράς για νέες πρωτοποριακές ιδέες και την αναγκαιότητα ιδιαίτερων λύσεων, η εταιρεία μας διαθέτει πλήρως εξοπλισμένο δημιουργικό τμήμα αποτελούμενο από βιομηχανικούς σχεδιαστές, 3D Animators και αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων. Στόχος μας  ο σχεδιασμός μοναδικών λύσεων για την καλύτερη προβολή των προϊόντων σας.
 
    Σε εμάς θα βρείτε μια αφοσιωμένη ομάδα τεχνικών, που με την εμπειρία και την  εξειδίκευσή της δεσμεύεται ότι οι εμπορικές σας λύσεις θα είναι δημιουργικές, υψηλής ποιότητας και με έγκαιρη παράδοση.